Etäkokous kaikille SSY-yhdistyksille Suomessa ke 22.4. klo 18

Kokouksen tarkoituksena on keskustella kriisiaikoina tapahtuvasta yhdistystoiminnasta. Miten toiminta jatkuu eri paikkakunnilla ja mitkä ovat hyväksi havaitut käytännöt?

Keskustelu alkaa siis klo 18 ja kokeilemme kolme eri etäneuvotteluohjelmaa, Zoom, Skype ja Google Hangouts. Jokaista käytämme n. 30 minuuttia, jotta se tulee tutuksi. Lopuksi keskustelua voidaan jatkaa Hangoutsilla, jos se toimii, ja niin kauan, kuin on tarvetta.

Kutsu jaetaan liiton infokirjeen mukana ja se koskee kaikkia paikallisyhdistysten johtohenkilöitä ja aktiiveja, jotka ovat kiinnostuneet aiheesta ja joilla on mahdollisesti jaettavia ideoita. Tervetuloa mukaan!

Tämä on hyvä tilaisuus kokeilla erilaisia etäohjelmia, jos ne eivät ole vielä tuttuja. Kannatta rohkeasti kokeilla ja klikata jaettuja linkkejä. Jos ääni tai videoyhteys ei toimi, täytyy useimmiten etsiä säätömahdollisuuksia omalta koneelta tai itse ohjelmasta (mikki voi olla kytkettynä pois päältä tai esim. väärä kameralaite on valittuna). Teknistä apua emme valitettavasti pysty tarjoamaan kokousen aikana.

Mahdollisesti julkaisemme kokouksen aikana uusia linkkejä tälle sivulle, jos joku ohjelma ei toimi kunnolla. Jos havaitset, että kokouksen kanssa on jotain outoa, voit tarkistaa tältä sivulta uusia tietoja. Avaa tämä sivu valmiiksi selaimeen ja päivitä sivu usein.

Kokouksen isäntänä toimii Joensuun puheenjohtaja Raino Albert. Sihteerimme Kimmo Karttunen laatii kokouksesta muistion, jonka voimme jakaa myöhemmin osallistujille.