Kantapöytä – Deutschtreff

Yhdistyksemme kokoontuu Deutschtreff-kantapöydässään Piparkakkutalossa Kauppakatu 34:ssä yleensä joka kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo 19. Tervetuloa!

Joensuun suomalais-saksalainen yhdistys ry pyrkii edistämään Saksan ja sen kulttuurin, maantuntemuksen sekä poliittisen ja talouselämän tunnetuksi tekemistä toiminta-alueellaan Joensuussa ja lähiympäristössä. Merkittävä on säännöllinen kokoontuminen kantapöytään
(Deutschtreff-Stammtisch), jossa saksankieliset voivat puhua omaa äidinkieltään ja suomalaiset virkistää saksankielen taitoaan. Kantapöytä on vapaa foorumi ihmisten elämäntarinoille, ideoille yhdistystoimintaan sekä uusiin jäseniin tutustumiseen. Kantapöytä on myös ”pieni Saksa” paikkakunnalla opiskeleville tai vieraileville saksalaisille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *