Deutschtreff-kantapöytä 1.7. Höytiäisen rannalla

  • Kesäinen Deutschtreff-ilta Kontioniemen avantosaunalla
  • Aika: ke 1.7.2020 klo 17.30 alkaen
  • Ulkoilua Höytiäisen kauniissa kesämaisemissa, saunomista ja uimista sekä grillausta joko nuotiolla tai takkahuoneessa.  Saunaan mahtuu kerralla n. 25 kylpijää. Saunominen uimapuvut päällä. Järveen matkaa n. 50 m.
  • Omat eväät ja juomat mukaan!
  • Varusteet: uima-asu ja kylpypyyhe, lisäksi istuinalustaksi kasvopyyhe/pefletti, arkajalkaisille uimatossut tai crocsit.
  • Osoite: Järvenlaskuntie 3, 80780 Kontioniemi
    Ajo-ohje: Entisen Kontioniemen sairaalan betoniportin jälkeen heti vasemmalle Olli Tiaisentielle, 100 metrin jälkeen oikealle alamäkeen Järvenlaskuntielle, heti mäen alla käännös vasemmalle, 100 m jälkeen on parkkipaikka. Viitoitus Olli Tiaisentieltä alkaen.